Verkkokaupan perustaminen | JWEB

Moikka!

Tästä ohjeesta löydät tiedot, kuinka Shopify-verkkokauppa perustetaan vaihe vaiheelta. Jos siis olet perustamassa verkkokauppaa tai haluat parantaa tietämystäsi kuinka Shopifyllä tehdään asioita, voi tästä ohjeesta olla sinulle apua.

Ohjeen kirjoittana toimin minä, Jusko Wihonen, joensuulainen nuorimies ja JWEBin yrittäjä. Koulutukseltani olen tietotekniikan insinööri ja Shopifyn parissa on tullut puuhasteltua reilun 3 vuoden ajan monenlaisten projektien muodossa. Aikaisempiin töihini voit tutustua referenssit-sivulta. Netti on pullollaan ohjeita, kuinka verkkokauppa perustetaan Shopifyllä, mutta suurin osa niistä on kirjoitettu englannin kielellä. Niinpä päätin koota selkeät suomenkieliset ohjeet tänne omille verkkosivuille kaikkien niitä tarvitsevien avuksi.

Itse ohjeesta minulle ei makseta mitään, mutta jos te perustatte kaupan minun affiliaattilinkin kautta, Shopify tilittää minulle pienen provision teidän kuukausimaksusta.

Verkkokauppiaan kiihdytyskaistalle? Jos kuitenkin haluat nopeuttaa tietäsi verkkokauppiaaksi, suosittelen, että hyödynnät JWEBin palveluita. Tällöin saat itse keskittyä olennaiseen ja jättää tekniikan minun huolehdittavakseni.

Jos etsit varmaa ja helppokäyttöistä ratkaisua tuotteiden tai palveluiden myymiseen verkossa, et tule pettymään Shopifyyn. Sen toimintaan luottaa yli 800 000 yritystä ympäri maailmaa ja sen suuren käyttäjämäärän ansiosta sitä kehitetäänkin eteenpäin nopealla tahdilla. Shopify sisältää kaikki tarvittavat työkalut sujuvan verkkokaupan ylläpitämiseen. Jos haluat lukea lisää Shopifystä suomen kielellä, kurkkaa tänne!

Jos tarvitset apua jonkun kohdan selättämisessä, voit laittaa minulle viestiä sivuston yhteydenottolomakkeen kautta tai ylhäältä löytyvien yhteystietojen avulla. Jos tilanne on akuutimpi ja tarvitset apua välittömästi, kannattaa ottaa yhteyttä Shopifyn omaan asiakaspalveluun, joka palvelee kellon ympäri. 

 

Vaihe 1: Luo Shopify-verkkokauppa


Mitä olit mieltä? Jätä kommentti alle!

( Kommentit tarkastetaan spämmin varalta ennen julkaisua )